Україна - Словаччина

Футбол: Україна - Словаччина, купити квитки на 10 листопада у Львові

Дана подія вже відбулася :(


Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «СПОРТ»

Товариська зустріч двох заклятих суперників

Збірна України з футболу проведе «дружню» гру з командою зі Словаччини. Матч відбудеться вже 10-го листопада у Львові на стадіоні «Арена Львів». Футбольне протистояння Україна - Словаччина - це принциповий спортивний бій, не дивлячись на формат зустрічі, іменований товариським. Команди, за свою історію 5-ть матчів, і обидві сбірні набрали в цих зустрічах по 6-ть очок.

Якщо вам цікавий атакуючий і відкритий футбол, де обидві команди розкуто діють на поле, то купити квитки на футбол Україна - Словаччина, - це ваш кращий вибір. На поле вас чекатимуть швидкості порівнянні зі змаганнями з бігу на короткі дистанції, тільки з м'ячем.

Підтримайте нашу збірну, після останніх невдач хлопцям потрібна ваша підтримка, як ніколи, їм хочеться знати, що у них за плечима є такі вірні фанати. Купуйте квиток на матч збірної України онлайн вже зараз і займіть краще місця в секторах.

«Арену Львів» “розбанили”

Прийшло підтвердження від ФІФА, про те, що «Арена Львів» знову доступна для проведення матчів під її егідою. Ще в 2013-му році комісія з Європи винесла рішення про заборону проведення поєдинків в рамках турнірів ФІФА на львівській арені, рішення було винесено через поведінку на трибунах і використання піротехніки. Так що, якщо ви хочете підтримати збірну, купити квитки на матч і отримати насолоду від спортивного видовища, ще доведіть, що ФІФА помилилося і наші вболівальники не тільки найзапекліші, а й самі культурні. Шануйте повернення «Арени Львів» в лоно федерації футболу своєю присутністю і вболівайте за наш футбол.

Дивіться також:

 

Попереднє замовлення