ALEKSEEV

ALEKSEEV четверг 14 февраля 20:00

Данное событие прошло :(


Но вы можете посмотреть другие события категории «КОНЦЕРТЫ»

Всього за два роки на сцені ALEKSEEV зумів створити власне музичний простір, відмінне від усього існуючого раніше, і підкорити серця сотень тисяч слухачів.

Перший сингл артиста «П’яне сонце» став безпрецедентним хітом у всіх країнах СНД і отримав статус платинового — 100 000 тисяч завантажень пісні на iTunes! ALEKSEEV став першим українським виконавцем, пісня якого 8 тижнів поспіль лідирувала в iTunes України, Росії, Казахстану. «П’яне сонце» — перша російськомовна пісня, що потрапила в «Тор-100» світового чарту Shazam за підсумками тижня.

«Снов осколки», «океанами стали», «Відчуваю душею» — все сингли і кліпи ALEKSEEV неминуче поселяються в ефірах національних радіостанцій і телеканалів СНД і знаходять відгук у серцях сотень тисяч слухачів різного віку! Тому підтвердження, успіх дебютного альбому-новели артиста «П’яне сонце», який миттєво очолив український і російський iTunes. Всеукраїнський тур в підтримку альбому пройшов з аншлагами в залах-тисячниках по всій країні. Глядачами фінального грандіозного концерту нон-стоп шоу в столиці України стало близько 3000 осіб.

ALEKSEEV — володар серебреной кнопки YouTube за більше, ніж 100 000 передплатників на офіційному каналі. Лічильник YouTube-переглядів кліпів артиста налічує десятки мільйонів, армія шанувальників-передплатників співака в Instagram досягла півмільйона і постійно збільшується, його музика стирає кордони.

Географія концертів ALEKSEEV включає аншлагові виступи в Ізраїлі, Молдові, Азербайджані, Казахстані, Естонії, Білорусі, Росії, Латвії, Німеччини, Туреччини, Єгипті, інших країнах. За літо ALEKSEEV встиг стати гостем найгучніших фестивалів: «Спека» в Баку, «Слов’янський базар» у Вітебську, «MPRL City» в Маріуполі та інших. Концертний графік артиста, який всього два роки тому вперше вийшов на велику сцену, розписаний на півроку вперед.


Предварительный заказ