ENEJ & KOZAK SYSTEM

ENEJ & KOZAK SYSTEM воскресенье 28 октября 19:00

Данное событие прошло :(


Но вы можете посмотреть другие события категории «КОНЦЕРТЫ»

ENEJ та KOZAK SYSTEM НА ОДНІЙ СЦЕНІ У ЛЬВОВІ!

Українське об’єднує! Концерт-сенсація! Концерт-вибух!

Світові зірки — уже цієї осені!

Вибухове польсько-українське рок-шоу гуртів ENEJ та KOZAK SYSTEM в рамках «MUSIC IN FEST» у Львові!

Ми полюбили їх з часів Майдану, і вони продовжують радувати нас завжди актуальною музикою!

Вони підірвали сцени у 18 країнах світу і уже цієї осені мчать до Львова!

Для львівського концерту вибуховий ENEJ підготував спеціальну програму з кращих хітів від пісні Radio Hello і аж до останнього синглу Zagubiony з усіх 4 альбомів (Tak smakuje życie, Skrzydlate Ręce чи Kamień z napisem Love, Моя Енеїда, Мила моя і звичайно ж Біля тополі).

«Сюрпризом буде кілька абсолютно нових пісень, так малими кроками ми хочемо оголосити наступний альбом», — анонсує Пйотр (Лолек) Солодуха з гурту «Еней».

«Enej» — це наші близькі друзі, наші брати, зустріч з якими завжди — велика радість. Ми часто граємо разом у Польщі, два роки тому відбувся наш перший спільний український концерт «Warszawa — Київ» у столиці, тепер мусимо повторити цей аншлаг у Львові!», — кажуть козаки з гурту KOZAK SYSTEM.

Таке не можна пропустити! Це енергетично потужне шоу світового рівня! Драйву немає мж, українська музика об’єднує краще за політику з економікою!

Обережно: квитки краще купувати завчасно, бо фанати ENEJ такого не пропустять

ENEJ — всесвітньо відомий польський рок-гурт, більшість учасників якого має українське коріння. Назва гурту інспірована головним героєм «Енеїди» українського драматурга Івана Котляревського. Їх абсолютний хіт Radio Hello набрав на youtube більше 10 млн переглядів, що робить його найпопулярнішим україномовним хітом у світі. Під час Революції Гідності польські музиканти разом з Kozak System виконали Гімн Майдану — пісню «Брат за Брата», і незабаром присвятили українцям, які воюють за Свободу, пісню «Біля Тополі».

Поляки Enej та українці Kozak System встигли відзначитись неодноразовою співпрацею: взимку 2014 року Enej разом з Kozak System та Maleo Reggae Rockers на демонстрацію солідарності з українським народом оприлюднюють польску версія пісні «Брат За Брата», яка вважається неофіційним гімном Майдану. Другою спільною роботою Kozak System та Enej стала пісня «Біля тополі» — крик душі, який Enej присвятив всім, котрі загинули за правду і волю нових поколінь.

KOZAK SYSTEM — український гурт, який постійно представляє Україну на європейських та світових музичних фестивалях. В 2015 році польскі ЗМІ назвали KOZAK SYSTEM найвідомішою командою з України, а трек «Kochaj i Żyj», записаний разом з польским гуртом «Red Lips» — безумовним хітом, який опинився в трійці найкращих польських треків того року.

Влітку 2015 року KOZAK SYSTEM представляли Україну на міжнародному музичному фестивалі у Польщі «Oświęcim LIFE Festival», де грали разом з UB40, Сhris De Burgh, Lemon та іншими відомими музикантами зі всього світу. В серпні KOZAK SYSTEM зіграли на чеському фестивалі TRUTNOFF, де стали хедлайнерами фестивалю разом із Prodigy, The Subways, Matisyahu.

Восени 2015 Kozak System проїхали найбільшими містами України з концертною програмою «НАШ МАНІФЕСТ», в якому сучасною мовою розповідали, хто ми і за що боремося.

Музиканти грають в стилі альтернативний рок, який вдало поєднується з елементами ска, джазу, реггі та української етнічної музики.


Предварительный заказ