Холодне серце

Холодне серце суббота 05 января 11:00

Данное событие прошло :(


Но вы можете посмотреть другие события категории «ДЕТЯМ»

«Холодне серце» — грандіозна вистава від продюсерського центра «Made in Odessa» створеного за мотивами улюбленого мультфільму дітей всього світу «Walt Disney». Вистава дивує новими фактами: з’явлення героїв, з якими глядач не був знайомий раніше, неочікувані повороти сюжету, об’єднаний в оригінальний чарівними подіями сценарій.

«Холодне серце» — це яскраве, захоплююче у своєму роді унікальне шоу для всієї родини. Масштабність вистави, неймовірні пригоди з більш 40 персонажів на сцені, яскраві декорації та костюмами, дивовижна музика, вогняне шоу, акробатичні трюки, сучасна хореографія — дарує глядачам відчуття свята. Дива у вигляді спец-ефектів та інтерактивних моментів під час яких гості приймають безпосередню участь в низі фантастичних подій, приводять в захоплення дорослих та дітей.

Постанова має успіх не тільки в Україні, але й за кордоном. Проект «Холодне серце» і всі його учасники отримали подячні сертифікати у фестивалі «Sharjah Children’s Reading Festival, 9th Edition» та запрошення на гастролі в інші країни світу.

Сподіваємось що кількість глядачів буде продовжувати прихильно рости.


Предварительный заказ