IVASYUK in da Jazz

IVASYUK in da Jazz суббота 08 декабря 19:00

Данное событие прошло :(


Но вы можете посмотреть другие события категории «КОНЦЕРТЫ»

ВАСЮК in da jazz

Запрошуємо на ІВАСЮК in da jazz! 8 грудня, Львівська філармонія — новий погляд на музику легендарного Володимира Івасюка!

Творчий тандем Брії Блессінг і Shockolad створив сучасне звучання для пісень Івасюка, при цьому ретельно зберігаючи цілісність і душу текстів та мелодій. Музиканти експериментували зі стилями, акустичним і електронним звучанням. IVASYUK — це вишукана й інтелігентна суміш поп-музики, R&B та джазу!

У перекладі з англійської Блессінг — це благословення. Так, Брія Блессінг — українська співачка американського походження є справжнім благословенням для української музики. В її житті головне місце займає Бог і родина. І саме стосунки з ними визначають її музику. Відкриття четвертого сезону «Голосу країни», щирість і непідробний талант — це наша улюблена Брія!

Насичена, як шоколад, музика — це гурт ShockolaD!

Переплетення енергій народних музик з різних континентів, світів, епох: український фольк, американський джаз, блюз, сучасна електроніка — все це ShockolaD!

ShockolaD — це проект, заснований на творчому тандемі відомих українських музикантів — Ігоря Гнидина та Анастасії Літвінюк. Це один з найуспішніших українських проектів, що працюють у жанрі world music. Музика проекту зароджується завдяки змішуванню різних стилів, імпровізації, неповторності ідей та мотивів, що базуються на українській свідомості музикантів.

А вже скоро — ShockolaD у новому неймовірному проекті ІВАСЮК in da jazz! Разом з Брією вони влаштовують концерт Володимира Івасюка у джазі за один вечір! Буде неймовірно і зі смаком! Зарезервуйте місце у календарі для вечора відкриттів! 8 грудня, Львівська філармонія!

Очікуйте на ІВАСЮК in da jazz! Пісня буде поміж jazz!


Предварительный заказ