Мужская коллекция. Для самых очаровательных

Мужская коллекция. Для самых очаровательных пятница 08 марта 19:30

Данное событие прошло :(


Но вы можете посмотреть другие события категории «ТЕАТР»

8 березня о 19:30 в національному академічному театрі ім. Марії Заньковецької — Музичний подарунок для прекрасної половини людства підготували кращі Голоси Країни — Павло Табаков, Аніс, Ігор Грохоцький.

Найкраші романтичні хіти усіх часів — лише для найчарівніших! Павло Табаков, Аніс, Ігор Грохоцький! Справжня «Чоловіча колекція» — проект, що з грандіозним успіхом вже не вперше проходить на кращих сценах країни. Співають лише чоловіки! У товаристві харизматичних і талановитих мужчин оживають кавери на найвідоміші композиції, які співали своїм коханим талановиті співаки. Кращі голоси — для найчарівніших!

Павло Табаков — артист, який не потребує представлення, адже його голос вже давно став візитівкою нової української музики! Переможець шоу «Голос Країни — 2», переможець п’ятого сезону телепроекту «Шанс», пісні якого завжди створюють особливу душевність та атмосферу вишуканої романтики.

Аніс Еттаеб — стрімко з’явився у музичному українському просторі. Він так переспівав Джо Кокера, що багато з нас просто ахнули від цього неймовірно потужного і колоритного голосу!». Нічого дивного, що Аніс Теєб став фіналістом 5-ого сезону «Голосу Країни», увійшов до 16 найкращих співаків України. Музикант добре володіє техніками «грального» і «скрімінг», які використовується вокалістами в екстремальних напрямках металу. Учасник шостого сезону телевізійного вокального шоу «Голос країни».

Ігор Грохоцький (Grohotsky) — переможець шоу «Голос Країни — 4», дворазовий чемпіон України з футболу, колишній гравець київського «Динамо». Він став популярним, коли здобув перемогу в телепроекті «Голос Країни-4». Після перемоги на шоу Святослав Вакарчук запросив його виступити на стадіонах «Олімпійський» в Києві та «Металіст» в Харкові, в рамках концертного туру «Океан Ельзи». Ігор представив Україну на міжнародному вокальному конкурсі в Азербайджані — «Youthvision 2016». Серед 20 країн він здобув перемогу і отримав Гран-прі конкурсу. Він творить атмосферну чуттєву музику, саме доречну до Дня весни! Чоловіча колекція хітів — для тих, хто надихає…

І все це у супроводі кращих музикантів з гурту «Cover Jam»

А щоб у чарівних гостей концерту настрій був ще більш ігристим — ми зустрічатимемо кожну панянку келихом шампанського! Магія вечора почнеться вже з порогу театру!

Це буде незабутньо!


Предварительный заказ