Дві кралечки - на північ

Дві кралечки - на північ пʼятниця 23 квітня 19:00

Дана подія вже відбулася :(


Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

«Вистава «Дві кралечки – на північ» химерна комедія за однойменною п’єсою сучасного французького драматурга П’єра Нотта.

Це смішна й водночас печальна історія авантюрної подорожі двох літніх сестер –Аннетт і Бернадетт, які після смерті матері і кремації її тіла вирішили розшукати давно забуту могилу батька, щоб поєднати померлих.

Сестри не пригадують, де саме він похований, але знають, що десь на північ від столиці. На викраденому автобусі, з яким ледве можуть впоратися, вони мандрують містами й кладовищами, блукають лабіринтами свого життя, своїх спогадів і почуттів.

Дві чудернацькі панянки – ексцентричні й непередбачувані , лякливі і безстрашні, брутальні і зворушливо безпосередні, які співають, коли хочеться плакати, намагаються, як уміють, сказати нам щось дуже важливе й обнадійливе.

Зрештою, усе що відбувається на сцені, як і весь макабричний антураж – театральна провокація, покликана нагадати зневіреній людині, що в кінці життєвої мандрівки її чекає не морок забуття, а світло пам’яті й любові» (Ірина Волицька).

Режисер – засл. діяч мистецтв України Ірина Волицька

Акторки : з.арт. України Лідія Данильчук, Тетяна Сторожук, з.арт. України Роман Біль.


Попереднє замовлення