Pianoбой. Новий альбом

Pianoбой. Новий альбом

This event passed :(


But you can see the other events in category «CONCERTS»

Pianoбой з новим альбомом у Львівській Опері!

Така вона, наша ХICТОРІ

Концерт відбудеться на підтримку нової платівки Pianoбой. ХICТОРI — таку назву отримав альбом. І це справді справжня історія: місцями зворушлива і меланхолійна, але частіше позитивна і життєрадісна.

На весняному концерті Дмитро Шуров і його група виконають нові пісні наживо. Композиції, що вже полюбилися нам, отримають несподіване оркестрове аранжування. Як це буде? Дізнаємося навесні.

Не пропустіть особливе шоу, в якому сплетуться поп, рок, симфонічна музика і ультрасучасна електроніка. Приєднуйтесь до яскравої і дружної pianofamily.

Запаморочливий коктейль з драйву і романтики Pianoбой виріс на благодатному грунті. Дмитро Шуров виступав у складі «Океану Ельзи», гастролював з Земфірою і навіть запалював в міжнародній рок-групі Esthetic Education. Створення сольного проекту завжди було лише питанням часу. Нарешті, Pianoбой з’явився на наші очі.

Проект увібрав в себе найкраще: якісне звучання, сильну лірику, експериментальність і творчу свободу. Pianoбой завжди різний: то галасливий і енергійний, то спокійний і меланхолійний. Але яким би не був, він завжди п’янить і зачіпає за живе. Прийдіть і відкрийте серце назустріч дивним враженням. Цей концерт ви ніколи не забудете.


Pre-order