Романтична музика при свічках

Романтична музика при свічках

18 June
Tuesday, 21:00
House of Organ and Chamber Music
Lviv, Stepana Bandery St, 8
100-250 грн
Buy tickets
Left to event:
44 days
9 hours
53 minutes

Романтичний настрій від чарівного поєднання скрипки та органа подарують солісти Львівського органного залу – Адріан Боднар та Світлана Позднишева. Неперевершений ансамбль, що зачарує легкістю та багатством звуку, відтінків емоцій та яскравістю почуттів. Скрипка та орган чудово поєднуються в мелодіях, що постійно змінюються від мрійливої теми з варіаціями до веселої жиги Йозефа Райнбергера. А віртуозна Сюїта австрійця Ріхарда Штьора, де звуками змальовано політ метелика над квіткою, не лишає нікого байдужими. Елегантне завершення концерту творами сучасного композитора Ганса-Андре Штамма – "Казковий політ", "Під зоряним небом"... Самі лише назви цих творів розпалюють бажання швидше поринути в романтичну казку у Львівському органному залі.

Виконавці:

Адріан Боднар – скрипка

Світлана Позднишева – орган

Програма: Йозеф Райнбергер – Сюїта ор. 150 1. Тема з варіаціями 2. Вечірня пісня 3. Жига 4. Пастораль 5. Елегія 6. Увертюра і фуга Ріхард Штьор – Сюїта ор. 102 1. Граве 2. Метелик і квітка / Діалог (Скерцо) 3. Фінал Ганс-Андре Штамм 1. “Казковий політ” 2. “Під зоряним небом” 3. “Бери сім”

Тривалість: близько години Просимо мати з собою документ, що посвідчує особу.

У разі оголошення повітряної тривоги під час концерту його буде перервано, а гостям запропоновано перейти в безпечне місце.

//вікові обмеження: ~7+//


Pre-order