Наш Івасюк: концерт пам'яті Володимира Івасюка

Наш Івасюк: концерт пам'яті Володимира Івасюка неділя 04 червня 19:00

Дана подія вже відбулася :(


Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

BIGSHOW Agency, Благодійний фонд “Мистецька варта” та Благодійний фонд “Фундація Духовного Відродження” запрошують відвідати благодійні концерти на підтримку ЗСУ в Митрополичих садах!

4 червня о 19:00, на численні прохання глядача відбудеться концерт, присвячений одному з основоположників української естрадної музики Володимиру Івасюку – «Наш Івасюк».

Заспівати улюблені пісні під акомпанемент хорової капели України «ТРЕМБІТА» зберуться кращі солісти міста: Вікторія Ященко, Ірина Доля, Ігор Гуйцалюк, Ольга Муль, Марина Коренєва.

Спеціальний гість - SOWA. Диригент та художній керівник проєкту – Народний артист України Микола Кулик.

Пісні Володимира Івасюка завжди залишатимуться символом незламності українського духу:

«Червона рута», «Я піду в далекі гори», «Водограй» , «Лиш раз цвіте любов», «Балада про мальви» та понад сотня інших композицій – безцінний спадок, який залишив нам поет.

«Наш Івасюк» – не просто концерт, а вечір подяки за українську пісню, яку не зможе знищити жодне зло.

Також, безумовно, особливістю події є її локація! Унікальність Митрополичих садів полягає в тому, що це закрита територія, яка належить до Святоюрського комплексу, де знаходяться Митрополичі палати та дивовижної краси сад, який є перлиною барокового мистецтва поблизу головного Собору міста Лева.

Жива музика, в поєднанні з атмосферою садів та краєвидами Львова в теплий літній вечір – гарантія незабутніх вражень та сил для нашої подальшої боротьби!

Проведіть цей вечір разом із нами! І пам‘ятайте, ми обов‘язково переможемо! Адже частину коштів з прибутку спрямовуємо на забезпечення потреб наших ЗСУ!


Попереднє замовлення