Стук-грюк

Стук-грюк субота 10 червня 11:00

Дана подія вже відбулася :(


Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ДІТЯМ»

Ексклюзивна вистава для дітей від 0 до 3-ох спрямована на ознайомлення малят з новими предметами, поняттями, звуками, оточуючим світом. Вона складається з комбінацій різних фактур, кольорів, рухів, заохочуючи цим малюків до пізнання і взаємодії. Вистава створена з урахуванням рекомендацій психологів раннього віку та досвіду закордонних «Бейбі-театрів».

Ігровий майданчик матиме вигляд манежу зробленого з картонних коробок-будиночків. Поняття «будинок» з першої ж миті входить в життя дитини. Почнемо з того, що животик мами — це також певною мірою затишна оселя на перші місяці життя. Потім довгий час хатинкою вбачається колиска, далі малюк знайомиться і з будинком в якому живе він сам, та його родина.

Коли двері будиночків відчиняться, маля побачить, усвідомить та запам’ятає, що в гнізді живе пташка, в нірці — зайчик, в будці — песик, у воді -рибка… І всі вони також, рухаються, звучать та живуть зовсім поруч з нами. Саме персонажів за дверима (у коробці-будиночку) буде передано за допомогою різноманітних виразних засобів.

А ще, наша вистава буде обов’язково починатися зі звичайної розмови, знайомства, а закінчуватися спільним дослідженням декорації, та вільного її переміщення.

Ми віримо, що перше знайомство з мистецтвом — має бути приємним, адже театр починається там, де починається грав в саме життя.

  • Режисер — Марина Богомаз
  • Художник — Ольга Філончук

Важливо: для уникнення непорозумінь на вході нагадуємо, що всі відвідувачі, малюки та їх батьки, повинні мати окремий квиток. Вистава розрахована на 15 малюків максимум.

Детальніше познайомитись з виставою можна за посиланням на сторінці театру.


Попереднє замовлення