Веселі Ангелята

Веселі Ангелята субота 06 квітня 11:00

Дана подія вже відбулася :(


Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ДІТЯМ»

За однойменною книгою Марічки Крижанівської

Десь у чарівному світі, серед мальовничих хмарок живуть ангелики - душі дітей. В очікуванні свого земного народження вони проводять час у веселих і безтурботних розвагах. Але їх цікавить важливе питання - а що ж їх чекає після того, як вони народяться? Якось ангелята знаходять незвичайну книжку - у ній описується земля та різні справи, якими там займаються діти. Що ж - ангеликам кортить пережити моменти свого майбутнього життя вже і негайно! Тож вони мають нову веселу розвагу - розіграти між собою все, про що розповідає книга. Адже, у них під руками чарівні хмарки, з яких можна зробити все, що завгодно!

Учасники цієї інтерактивної вистави уявлять себе ангелятами та спробують пригадати - а що відбувалося з ними до їхнього дня народження?
Діти ловитимуть “зірки”, випікатимуть”солодщі”, а також зможуть розібрати дощик по краплинках та розпустити веселку на стрічки!

Як і у всіх бейбі-виставах у нашому театрі, малюки опиняться у цікавому естетичному середовищі та матимуть нагоду повправляти дрібну моторику, повчитися розрізняти кольори та форми.


Попереднє замовлення